Cerese Security, bewakingsfirma - Beproefde beveiliging van uw onderneming, instelling of woning. Wij bieden u diverse diensten aan die uw veiligheid verzekeren.

Cerese Security
Beveiligingsagent

Met een solide ervaring van meer dan 20 jaar in het vak, levert Cerese Security een volledig aanbod van beveiligingsoplossingen en -technieken voor particulieren en professionals: statische bewaking, toegangscontrole, bewakingsronden, persoonlijke beveiligingsagent, hondenteams...

Uw bewakingsfirma vertrekt van een unieke knowhow en een buitengewone expertise in de sector. Ze garandeert een onfeilbaar beveiligingssysteem, voor een maximale waakzaamheid en een optimale bescherming.

Cerese Security, een onmisbare referentie en een belangrijke speler in de sector, maakt er een erezaak van u bekwame, doorlopend bijgeschoolde beveiligingsagenten te leveren die zelfs in de meest delicate en gevaarlijkste situaties hun koelbloedigheid bewaren.

Beveiligingsagent

Naast onze teams van beveiligingsagenten en lijfwachten levert Cerese u een totaalservice op maat, een statische bewakingsdienst en een dienst met hondengeleiders voor de bescherming van al uw gebouwen, woningen en goederen.

Richt u tot uw bewakingsfirma Cerese Security voor een dienstverlening van de hoogste kwaliteit en diensten die in alle opzichten op uw behoeften antwoorden. Raadpleeg ons voor meer informatie.

Onze
Diensten

Effectief en snel
Service 24/24H

Raadpleeg ons
02/8516491
contact Cerese Security
Cecere Security
Leuvensesteenweg 501
1380 Lasne (BE)
Tél. : 02/8516491
Ministeriële toelating: 16.0010.07
Btw : BE 0455 756 676
Juridische informatie

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.