Cerese Security, bewakingsfirma - Beproefde beveiliging van uw onderneming, instelling of woning. Wij bieden u diverse diensten aan die uw veiligheid verzekeren.

Cerese Security
Beveiligingsagentschap

Cerese Security is een onmisbare referentie en een pionier in het domein van de privébeveiliging. Uw beveiligingsagentschap is uw vertrouwenspartner voor al uw behoeften inzake bescherming en bewaking.

Discipline, discretie, verantwoordelijkheid en waakzaamheid zijn de trefwoorden van ons beveiligingsagentschap. Cerese staat u bij en begeleidt u met succes bij de invoering van een optimaal beveiligingssysteem, met een strikt ethisch respect en in het kader van de geldende veiligheidsnormen.

Afhankelijk van uw behoeften, de aard van uw lokalen en het gewenste beveiligingsniveau levert uwbewakingsfirma operationele en leefbare oplossingen: statische beveiliging van gebouwen en terreinen, controle van de toegangspunten van bedrijven, nachtelijke bewakingsronden met onze hondenteams...

Beveiligingsagentschap

Onze in het Waals gewest gevestigde bewakingsfirma stelt alles in het werk om optimaal te antwoorden op alle behoeften van particulieren en professionals in termen van beveiliging. Ze levert u volstrekt onpartijdig en objectief de oplossing die u het best past.

Om meer te weten over onze prestaties, volstaat het dat u via e-mail of telefonisch contact met ons opneemt.

Onze
Diensten

Effectief en snel
Service 24/24H

Raadpleeg ons
02/8516491
contact Cerese Security
Cecere Security
Leuvensesteenweg 501
1380 Lasne (BE)
Tél. : 02/8516491
Ministeriële toelating: 16.0010.07
Btw : BE 0455 756 676
Juridische informatie

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.