Cerese Security, bewakingsfirma - Beproefde beveiliging van uw onderneming, instelling of woning. Wij bieden u diverse diensten aan die uw veiligheid verzekeren.

Cerese Security
Bewakingsagent

Omdat een onfeilbaar beveiligingssysteem op de eerste plaats een zaak van menselijke waakzaamheid en discipline is, levert Cerese Security u op de gewenste plaats een team van hoog gekwalificeerde bewakingsagenten en beveiligingsagenten.

Efficiëntie, discretie en afschrikking staan in ons vak centraal. Daarom biedt uw bewakingsfirma u een ruime waaier van prestaties en beproefde beveiligingsoplossingen aan. Cerese Security is polyvalent en beschikt over de nodige middelen om te antwoorden op al uw behoeften aan statische bewaking, hondenteams…

Bewakingsagent

Uw tevredenheid is onze eerste zorg. Cerese Security past strenge en zeer veeleisende selectie- en rekruteringscriteria toe om zich te verzekeren van de betrouwbaarheid en de prestaties van al zijn teams en bewakingsagenten.

Aarzel niet om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie over de diensten die wij voorstellen.

Onze
Diensten

Effectief en snel
Service 24/24H

Raadpleeg ons
02/8516491
contact Cerese Security
Cecere Security
Leuvensesteenweg 501
1380 Lasne (BE)
Tél. : 02/8516491
Ministeriële toelating: 16.0010.07
Btw : BE 0455 756 676
Juridische informatie

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.