Cerese Security, bewakingsfirma - Beproefde beveiliging van uw onderneming, instelling of woning. Wij bieden u diverse diensten aan die uw veiligheid verzekeren.

Statische
bewaking

De statische bewaking van de in- en uitgangen van uw organisatie, de omgeving van uw woning enz. verzekert een dagelijkse beveiliging op maat van uw behoeften.

 
Hondengeleiders

Hebt u een of meer hondenteams nodig? Onze hondengeleiders verzekeren een efficiënte beveiliging van u en uw bedrijf. De aanwezigheid van honden heeft niet te verwaarlozen voordelen voor de veiligheid.

À propos de Cerese Security

Cerese Security is gespecialiseerd in bewakingsberoepen en stelt haar 10 jaar ervaring in de sector tot uw beschikking om de bescherming van uw persoon en uw bezittingen te verzekeren. Het maakt niet uit of u een particulier bent of een onderneming, ons veiligheidsagentschap biedt u de beschikking over gekwalificeerde bewakingsagenten, hondengeleiders, gewapende bewakingsagenten ... U kunt ook uw winkel, onderneming of ander vastgoed toevertrouwen aan onze hondengeleiders en veiligheidsagenten om u een maximale beveiliging te garanderen. Cerese Security garandeert u discretie en professionalisme. Aarzel niet een beroep te doen op onze hondengeleiders of bewakingsagenten op basis van uw behoeften.

Leer meer
Cecere Security
Leuvensesteenweg 501
1380 Lasne (BE)
Tél. : 02/8516491
Ministeriële toelating: 16.0010.07
Btw : BE 0455 756 676
Juridische informatie

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.